Programma

Wil je niks missen van onze programma’s? Bekijk hieronder onze wekelijkse programmering zodat je altijd op de hoogte bent van je favoriete show.

Non-stop

Op de dagen dat er geen live dj aanwezig is in onze studio hoor je Non-stop de beste hits die wij voor jou hebben uitgezocht.

Dinsdag

Heb je een nummer die je graag wilt horen maar komt hij maar niet voorbij? Luister elke dinsdag avond van 19:00 tot 22:00 uur en stuur onze DJ een berichtje met jou verzoek nummer, hij zal hem speciaal voor jou opzoeken en met plezier draaien.

Donderdag

Elke donderdag avond tussen 19:00 en 22:00 uur staat het bij ons in het teken van oud maar goud. Onze live DJ neemt je mee naar de tijd waar de geheime zender een hit was en de pareltjes met bossen tegelijk op het vinyl werd gedrukt.

Zondag

Mis jij de Live concerten en optredens ook zo als ons? Wij proberen elke zondag ochtend vanaf 11:00 uur een show of optreden van de afgelopen jaren uit te zenden op de radio. Zet je radio op standje buren ruzie en wij zorgen ervoor dat het voelt alsof je er echt bij bent. (heb jij een bepaalde show die je graag wilt horen? stuur het door naar info@hollandsehit.nl)

[poll id="804"]